EXAMEN INBURGERING OF HET NT2 STAATSEXAMEN

Wij zijn er voor iedereen die Nederlands wil leren of de taal beter wil spreken en schrijven. Als je Nederlands spreekt en verstaat, doe je mee en heb je meer kans op werk. Om te bewijzen dat je al goed Nederlands spreekt, is een diploma of certificaat noodzakelijk.
Wij helpen je – ongeacht het niveau – het inburgeringsexamen of het staatsexamen NT2 zo snel en goed mogelijk te halen. Natuurlijk bereiden we je goed voor en je kunt hierbij gebruik maken van onze digitale (e-learning) examentraining. De docent bekijkt wat jij nodig hebt om zo snel mogelijk te slagen en natuurlijk ook om zo goed mogelijk Nederlands te begrijpen en zelf te spreken.
Wij doen dat op basis van privéles of met een kleine groep van maximaal 4 medecursisten.
Heb jij dus een brief gekregen van DUO of de IND dat je moet inburgeren (of je wilt bijvoorbeeld een HBO studie gaan volgen) dan moet je dus examen gaan doen. Het volgen van een examentraining voor alle of één van de onderdelen vergroot de slagingskans aanzienlijk!
Wil jij dus een examentraining voor één of meerdere onderdelen van het inburgeringsexamen (niveau A2) of het staatsexamen NT2 (B1 of B2) doen,  dan ben je bij ons (in Veldhoven en omgeving) aan het juiste adres.
Examentrainingen:
Spreekvaardigheid
Leesvaardigheid
Luistervaardigheid
Schrijfvaardigheid
Kennis Nederlandse Maatschappij (KNM)
Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA)
Ook als je alleen een spoedcursus wilt doen om examens te oefenen, ben je van harte welkom.
Informeer naar onze mogelijkheden!